Algemene informatie en contact

Algemene informatie en contact

Algemene informatie en contact

Algemene informatie en contact

Als student Geneeskunde, Biomedische wetenschappen, Farmacie, Vitality and Ageing of Population Health Management kun je heel eenvoudig en goedkoop je studiebenodigdheden via de M.F.L.S. aanschaffen. Als student en lid van de M.F.L.S. ben je verzekerd van de laagste prijsgarantie, snelle bezorgtijden en een goede service. Op deze pagina van de M.F.L.S.-website leggen we je uit waar je precies alle informatie over de studiebenodigdheden kunt vinden en waar/hoe je deze kan bestellen.

Eerstejaars

Ben je een aankomend eerstejaars student voor collegejaar 2022-2023? Kijk dan vooral op de pagina 'Studiebenodigdheden > Informatie voor eerstejaars' om snel en duidelijke informatie te krijgen over alle belangrijke zaken omtrent studiebenodigdheden.

Studieboeken

De M.F.L.S. biedt studieboeken aan in samenwerking met de boekenwinkel INDEX Books. Ga voor uitgebreide informatie over onder andere welke studieboeken je nodig hebt naar de pagina 'Studiebenodigdheden > Studieboeken'.

Instrumenten en kleding

Studenten aan het LUMC hebben naast studieboeken ook een scala aan instrumenten en een labjas nodig. Deze worden in samenwerking met Medical Werff verkocht. Kijk op de pagina 'Studiebenodigdheden > Instrumenten en kleding' voor uitgebreide informatie over deze studiebenodigdheden.

Blokboeken, readers en snijzaalhandleidingen

Meer informatie over deze bundels is te vinden op de pagina 'Studiebenodigdheden > Blokboeken' en 'Studiebenodigdheden > Snijzaalhandleidingen'.

Adviesmomenten zomervakantie

Tijdens de El-Cid is er op de faculteitenochtend de ruimte om vragen te stellen over de aanschaf van jouw studiematerialen. Ook kun je een mailtje sturen naar studiebenodigdheden@mfls.nl. 

Contact

Mocht je er zelf niet uitkomen, advies nodig hebben, een klacht of vraag hebben of wil je ons iets leuks mededelen, dan kun je ons het hele jaar door bereiken via het volgende e-mailadres: studiebenodigdheden@mfls.nl. Voor dringende vragen kun je altijd langs de Bestuurskamer (K1-69) komen.

Partners