Over de M.F.L.S.

Over de M.F.L.S.

Over de M.F.L.S.

Medische Faculteit der Leidse Studenten

De Medische Faculteit der Leidse Studenten, beter bekend als de M.F.L.S., is de studievereniging voor alle studenten van de faculteit Geneeskunde/LUMC. Deze studenten zijn automatisch lid. Hierdoor telt de Vereniging ruim 3.000 leden.

De Vereniging is opgericht 1912. Een overzicht van de rijke historie van de Vereniging staat opgetekend onder het kopje Geschiedenis

Structuur

Binnen de M.F.L.S. zijn zes hoofdtakken te onderscheiden:

Als studievereniging voor de studenten Geneeskunde, Biomedische Wetenschappen, de master Vitality and Ageing, de master Farmacie en de master Population Health Management zet de M.F.L.S. zich in voor de verbetering van de kwaliteit van het onderwijs. Daarnaast kent de Vereniging zeer veel commissies, welke actief zijn met het organiseren van diverse activiteiten om de band tussen actieve leden, studenten en docenten te versterken. Meer informatie over alles wat de M.F.L.S. organiseert en opzet is te vinden onder het kopje Commissies. De M.F.L.S. maakt ook gebruik van Facebook en LinkedIn. Algemene informatie over de M.F.L.S. kun je hier lezen!

Ieder jaar schrijft het nieuwe Bestuur een Beleidsplan. In dit plan schrijft het Bestuur al haar plannen en doelen voor de Vereniging voor het aankomende jaar. Benieuwd wat het M.F.L.S.-bestuur van plan is tijdens collegejaar 2023-2024? Lees dan hier haar Beleidsplan!

Gegevensverwerking

Iedereen die studeert aan het LUMC is automatisch lid van de M.F.L.S. Op deze manier kan je gebruik maken van de voordelen die wij als studievereniging bieden om jouw studententijd naar een hoger niveau te tillen en gebruik maken van een variëteit aan faciliteiten om jou te helpen om te excelleren in je latere professie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de digitale boeken- en instrumentenverkoop en activiteiten zoals de Carrièreavond of verschillende lezingen. Wil je toch liever geen lid zijn van de M.F.L.S.? Dat kan door te mailen naar secretaris@mfls.nl. Wil je wel lid zijn van de M.F.L.S. maar hier liever geen berichtgeving over ontvangen? Dat kan ook, door te klikken op deze link.

In ons privacybeleid is te lezen welke persoonlijke gegevens wij verwerken, hoe we deze beschermen en hoe jij je privacyrechten kan uitoefenen. Heb je vragen over het privacybeleid of wil jij je gegevens opvragen die de M.F.L.S. verwerkt? Dat kan door te mailen naar secretaris@mfls.nl 

Aangezien ons ledenbestand jaarlijks wordt vernieuwd, is het belangrijk dat je ons bij de start van het collegejaar ieder jaar opnieuw laat weten dat je geen gebruik wil maken van de mogelijkheden die de M.F.L.S. de student te bieden heeft.

Partners