Faciliterende commissies

Mediski (Mediski)

Mediski (Mediski)

Mediski (Mediski)

 

De Mediski (Mediski)

Een commissie bij de M.F.L.S.

De M.F.L.S. organiseert vele activiteiten en evenementen voor alle leden van de Vereniging. Deze activiteiten variëren van opleidingsgerichte symposia tot borrels en feesten. Voor de organisatie hiervan en voor veel meer zaken, is een breed scala aan commissies opgezet die studenten een mogelijkheid geven om zich te verbreden en als een actief lid een bijdrage te kunnen leveren aan hun faculteit.

Naast dat het erg leerzaam is om actief lid te zijn bij de M.F.L.S., creëert het natuurlijk ook de mogelijkheid om veel mensen te leren kennen binnen de M.F.L.S. en het LUMC. 

Commissies bij de M.F.L.S. zorgen dus dat studenten zich persoonlijke ontwikkelen en zich verbreden in hun studententijd!

De Mediski

Vrijwel ieder jaar wordt een skireis georganiseerd voor een groep studenten van het LUMC. Dit wordt gedaan door de Mediski Commissie. Zij zorgt voor een strak geregelde reis en een leuk programma naast het skiën en snowboarden. Commissieleden houden zich bezig met het contact met reisorganisaties en het vloeiend laten verlopen van de reis ter plekke.

Voor vragen aan deze commissie kun je mailen naar: mediski@mfls.nl
 

Leden

 • Mike Xue

  Voorzitter

 • Lisa Bakkenist

  Secretaris

 • Corné van Duijvenvoorde

  Penningmeester/Lid Contact

 • Laurine Han

  Lid Activiteiten

 • Leontine Tiggeloven

  Lid PR/Sponsoring

 • Hannah Sasburg

  Lid Bestuur

Partners