Wouter

Wouter

Wouter

Hoi allemaal!

Mijn naam is Wouter en ik heb de eer om dit jaar de Secretaris van het M.F.L.S.-bestuur te mogen zijn. Ik ben 21 jaar oud en ik heb de afgelopen drie jaar Geneeskunde gestudeerd. Na het behalen van de bachelor was de master een verleidelijk vervolg. Ik heb echter het idee dat er nog veel te leren en te ervaren is, voordat ik me in deze master kan gaan storten. Ik mag me eerst, samen met een groep van zes geweldige mensen, gaan inzetten voor de prachtige M.F.L.S.

Vanaf de eerste borrel en de eerste commissiesollicitatie kon ik de M.F.L.S. niet meer loslaten. Een wijs man zei ooit: “Je gaat het pas zien als je het doorhebt”. De M.F.L.S. is een plek die je onbewust of in mijn geval heel bewust regelmatig opzoekt en waar je wilt blijven, dat heb ik nu wel door. :) De commissiesollicitatie verliep overigens goed, ik heb deel mogen uitmaken van de Introductiecommissie! Hier heb ik een geweldige tijd gehad; met een enorm gezellige groep zoiets groots organiseren is een ervaring op zich. Via de Carrièrecommissie wilde ik mij ook op een ander gebied gaan verdiepen. Op deze manier heb ik goed leren kennen waar de M.F.L.S. allemaal voor staat.

Als Secretaris ben ik verantwoordelijk voor de communicatie binnen en buiten de vereniging. Zo komen de mails aan het algemene M.F.L.S.-mailadres bij mij terecht. Ik beheer het ledenbestand en draag zorg voor het digitale en fysieke archief. Uiteraard notuleert de Secretaris daarnaast een aantal vergaderingen. Ik heb een ontzettend gevarieerde agenda en dat is ook wat deze functie zo leuk maakt!

Buiten de uren in de bestuurskamer stap ik wel eens de boot (of de soos) in op Asopos. Verder loop ik wel eens hard en vind ik het leuk om te padellen, tennissen of te squashen met mijn huisgenoot (we kunnen niet kiezen). Ik kan daarentegen ook erg genieten van een ontspannen avond op de bank met vrienden. 

Doordeweeks ben ik, net zoals mijn bestuursgenoten, te vinden in onze bestuurskamer, op K1-69! Je kan altijd even binnen komen wandelen als je een vraagt hebt, of als je gewoon zin hebt in een kop koffie of thee. Mijn bureau is niet te missen! Ik ben overigens ook meer dan regelmatig in HePatho te vinden, dus spreek me ook daar vooral aan!

Groetjes,

Wouter Zuidgeest

Secretaris M.F.L.S.-bestuur 2022-2023
secretaris@mfls.nl

Partners