Tim

Tim

Tim

Lieve lezer, 

Mijn naam is Tim Roumen en ik ben dit jaar de Voorzitter van het 109e M.F.L.S.-bestuur! Als 4e jaars geneeskunde student loop ik al wel even rond op het LUMC, maar gelukkig weet ik inmiddels beter de weg dan in mijn eerste jaar, wanneer ik regelmatig kansloos ben verdwaald op zoek naar een voor mij nog onbekende ruimte.

Als Voorzitter van het M.F.L.S.-bestuur ben ik verantwoordelijk voor een aantal taken. Ten eerste ben ik verantwoordelijk voor het functioneren van het Bestuur! Ik ga regelmatig met iedereen in gesprek over allerlei zaken om ervoor te zorgen dat ik overal van op de hoogte ben bij iedereen. Daarnaast vormen internationalisering en beleidsbepaling een belangrijk onderdeel van mijn takenpakket. Tenslotte valt de nieuwe masteropleiding Population Health Management sinds dit jaar ook onder mijn verantwoordelijkheden. 

Als Voorzitter ben ik het aanspreekpunt voor een tal aan partijen, waaronder bijvoorbeeld de Raad van Bestuur, maar vooral ook voor de leden. Het contact met de leden, partijen buiten de Vereniging en mijn bestuursleden vind ik denk ik het allerleukste aan mijn functie! 

Volgend jaar ga ik, voordat ik doorga met de coschappen, eerst de laatste paar vakken van mijn bachelor Geneeskunde afronden. Ik heb een ontzettend brede interesse, wat maakte dat ik nog wat extra tijd wilde vrijmaken om dingen naast mijn studie te doen. Verder houd ik naast het studeren heel erg van sporten, en dan met name zeilen en voetbal, maar eigenlijk vind ik alles waar je actief bent leuk! 

Mocht je vragen hebben of een keer in de Bestuurskamer een praatje willen maken, dan ben je uiteraard welkom! 

Hartelijke groet, 

Tim Roumen

Voorzitter M.F.L.S.-bestuur 2021-2022
voorzitter@mfls.nl

Partners