Stephan

Stephan

Stephan

Hoi allemaal!

Mijn naam is Stephan en ik heb enorm veel zin om het aankomende jaar de Secretaris van het M.F.L.S.-bestuur te mogen zijn. Ik ben 20 jaar oud en ik heb afgelopen zomer mijn bachelor Geneeskunde afgerond. Ik merkte dat ik er nog niet aan toe was om aan mijn coschappen te beginnen en ik wilde eerst nog even iets heel nieuws doen, waarmee ik mijn studententijd gelijk nog een beetje op kon rekken. Daarom ga ik me het komende jaar met mijn zes fantastische bestuursgenoten inzetten voor de mooie vereniging die de M.F.L.S. is.

Hoewel ik pas relatief laat actief ben geworden bij de M.F.L.S., is het voor mij altijd een plek geweest waar ik me erg op mijn gemak voelde: niks moest, maar alles mocht en kon. Daar waar ik dit aanvankelijk vooral op borrels en feesten merkte, ben ik in mijn derde jaar ook actief geworden als commissielid van de JVT. Dit vond ik zo leuk dat ik in februari gelijk nog een commissie erbij heb genomen: de IntroductieCommissie. Ik leerde steeds meer mensen binnen de M.F.L.S. kennen en zo werd dit een plek waar ik me heel erg thuis voelde. 

Als Secretaris ben ik verantwoordelijk voor communicatie binnen en buiten de vereniging. Dat betekent dat veel mails van externe partijen bij mij terechtkomen, maar dat ik ook een aanspreekpunt ben voor alle leden (daarom zit ik ook het dichtst bij de deur in de bestuurskamer!). Verder beheer ik het Ledenbestand en de jaarplanning en draag ik zorg voor het fysieke en digitale archief. Ik mag met superveel verschillende mensen binnen en buiten het Bestuur samenwerken en dat is wat deze functie voor mij zo leuk maakt!

Naast mijn werkzaamheden bij de M.F.L.S. woon ik in een gezellig studentenhuis in Leiden met 5 hele leuke huisgenootjes. Daarnaast zit ik bij een dispuut bij Quintus, waar ik op donderdagavond vaak te vinden ben. Mocht ik nog tijd over hebben, dan vind ik het heerlijk om een rondje hard te lopen of lekker te koken!

Doordeweeks ben ik het grootste deel van de dag te vinden in de bestuurskamer. Zoals ik al zei zit ik lekker dicht bij de deur en dat heeft dus een reden, dus kom vooral langs als je een vraag hebt of als je gewoon zin hebt om een gezellig praatje te maken. Ik ben altijd bij voor een kopje koffie in de bestuurskamer of in HePatho, dus spreek me daar ook vooral voor aan!

Groetjes,

Stephan Kok

Secretaris M.F.L.S.-bestuur 2023-2024
secretaris@mfls.nl

Partners