Sarah

Sarah

Sarah

Hoi lieve lezer,

Mijn naam is Sarah en ik ben dit jaar het Lid Intern van het 109e M.F.L.S.-bestuur. In dit stukje zal ik mijzelf kort introduceren en ook uitleggen wat mijn functie precies inhoudt.

Ik ben 22 jaar oud en kom uit Leiderdorp. Leiden was dus zeker bekend terrein voor mij en ik wilde dan ook heel graag geneeskunde in deze mooi stad gaan studeren. Tijdens de Introductiedagen werd ik gelijk enthousiast over wat de M.F.L.S. allemaal te bieden had en ik meldde mij dan ook direct aan voor de Ouderdagcommissie! Zo’n grote dag neerzetten met 5 jaargenoten vond ik zo ontzettend leuk dat ik in mijn tweede jaar ook de Jaarvertegenwoordiging, Studiereiscommissie en Introductiecommissie ben gaan doen. Tot slot was ik in mijn derde jaar commissies doen nog zeker niet zat en dat resulteerde in nog een jaartje Almanakcommissie. Toen het einde van mijn bachelor naderde, begon ik natuurlijk na te denken, wat wil ik hierna? Omdat ik zoveel plezier had gehad in het doen van commissiewerk en ook meer dan graag aanwezig was op activiteiten van de M.F.L.S. leek bestuur doen mij een geweldig leuke en leerzame volgende stap. En sinds afgelopen september mag ik mij met heel veel trots het Lid Intern van het 109e M.F.L.S.-bestuur noemen!

Veel studenten weten wel dat er een Bestuur is, maar wat welke functie precies doet is vaak onbekend, daarom zal ik kort mijn functie toelichten. Lid Intern heeft naast de algemene bestuurstaken drie hoofdtaken: commissies, HePatho en contactpersoon zijn binnen het LUMC voor facilitaire zaken. Naast dat ik zelf meerdere commissies begeleid, ben ik ook eindverantwoordelijk voor de werving en sollicitaties van commissies. Verder zit ik samen met de Penningmeester van het Bestuur in het BarManagement en met deze groep en de rest van de Barcommissie zorgen we ervoor dat alles op rolletjes loopt in HePatho. Tot slot heb ik veel contact met afdelingen binnen het LUMC, zoals met de beveiliging, catering en zalenbeheer.

Hopelijk heb je nu een beetje een beeld van mij en mijn functie. Als je ooit zin hebt om gezellig te kletsen of een kopje thee/koffie te drinken, wees vooral niet bang om langs onze Bestuurskamer (K1-69) te lopen! Je kunt mij ook altijd bereiken via lidintern@mfls.nl.

Veel liefs,

Sarah van Rooden

Lid Intern M.F.L.S.-bestuur 2021-2022
lidintern@mfls.nl

Partners