Salima

Salima

Salima

Hee allemaal! 

Mijn naam is Salima Skalli en ik ben dit jaar Lid Onderwijs Geneeskunde en Farmacie van het M.F.L.S.-bestuur. Dat houdt in dat ik een heel jaar lang in allerlei overleggen de mening van deze studenten mag vertegenwoordigen en mij bezighoudt met allerlei belangrijke vraagstukken binnen het onderwijs! 

Het leukste aan mijn functie is ongetwijfeld dat het zo ontzettend gevarieerd is, je met ontzettend veel verschillende mensen praat, je ook echt veel kan betekenen voor de studenten en dat ik een hele nieuwe opleiding, Farmacie, heb leren kennen! Het ene moment zit ik in een serieus onderwijsoverleg te praten over de mening van de studenten over een bepaald vak en 20 minuutjes later kan ik heerlijk met een van de JVT-leden kletsen over van alles en nog wat. In mijn vrije tijd vind ik het verder enorm leuk om te zingen terwijl ik gitaar speel, te acteren en gezellig terrasjes te pakken of slechte reality programma's te kijken met vrienden en huisgenoten!

Ondanks dat ik mijn bachelor Geneeskunde al heb afgerond, heb ik ervoor gekozen om ook na mijn bestuursjaar nog even een korte pauze te nemen voordat ik in maart uiteindelijk echt aan de coschappen begin! Er zijn ontzettend verschillende dingen die ik ontzettend leuk vind, waardoor ik deze tijd graag nog even gebruik om nog lekker te genieten van alles wat het studentenleven biedt en de Nederlandse Gebarentaal te leren. Maar met alle leuke lustrumactiviteiten die de M.F.L.S. komend jaar zal organiseren, zullen jullie mij ongetwijfeld nog vaak bij de M.F.L.S. en in het LUMC zien rondlopen!

Heb jij goede ideeën over het verbeteren van het onderwijs of wil je gewoon graag een keer kletsen? Kom dan gezellig langs in de bestuurskamer om al je ervaringen te delen of gewoon om gezellig een kopje thee te drinken! 

Liefs,

Salima Skalli

Lid Onderwijs Geneeskunde en Farmacie M.F.L.S.-bestuur 2021-2022
lidgnk@mfls.nl en lidfar@mfls.nl

Partners