Olaf

Olaf

Olaf

Lieve lezer,

Mijn naam is Olaf Vreeman en ik ben dit jaar het Lid Intern van het 111e M.F.L.S.-bestuur. Ik ben 21 jaar oud en het afgelopen jaar mijn bachelor Biomedische Wetenschappen behaald. Ik kom oorspronkelijk uit Amsterdam, maar ben zo snel mogelijk naar Leiden verhuisd. Ik woon momenteel in een superleuk groot studentenhuis met 17 andere huisgenoten. Daarnaast ben ik actief bij mijn roeivereniging ‘’Njord” waar ik een fantastische ploeg heb, en ook nog eens actief ben bij het mannendispuut ‘’L.H.D. Vanir.’’ Sinds de El Cid ben ik in aanraking gekomen met de M.F.L.S. waarna ik gelijk er bijna altijd te vinden was. Van VriMiBo’s in HePatho tot mijn eerste gala in Rotterdam. De M.F.L.S. voelde voor mij altijd als supertoegankelijk en als een soort tweede huis, waar ik heel veel vrienden heb gemaakt. Ook tijdens de coronaperiode was het LUMC de plek om nog vrienden te ontmoeten. Het kostte daarom ook niet veel overtuigingskracht om commissies te gaan doen. Ik heb als eerste commissie de IntroductieCommissie gedaan en vervolgens de JaarVerTegenwoordiging van Biomedische Wetenschappen. En als kers op de taart ben ik nu het 111e  bestuur geworden van de M.F.L.S.!

Mijn functie, Lid Intern, heeft naast de algemene bestuurstaken drie hoofdtaken: commissies, HePatho en contactpersoon zijn binnen het LUMC voor facilitaire zaken. Naast dat ik zelf meerdere commissies begeleid, ben ik ook eindverantwoordelijk voor de werving en sollicitaties van commissies. Verder zit ik samen met Maurits, de Penningmeester van het Bestuur in het BarManagement en met deze groep en de rest van de Barcommissie zorgen we ervoor dat alles in HePatho op rolletjes loopt. Tot slot heb ik contact met afdelingen binnen het LUMC, zoals met de beveiliging, catering en zalenbeheer.

Hopelijk heb je nu een beetje een beeld van mij en mijn functie. Als je zin hebt om gezellig te praten of een kopje koffie/thee te drinken, wees vooral niet bang om langs onze bestuurskamer (K1-69) te lopen, of sleep me mee naar HePatho om een biertje te doen of te chillen! Je kunt mij ook altijd bereiken via lidintern@mfls.nl. 

Veel liefs,

Olaf Vreeman

Lid Intern M.F.L.S.-bestuur 2023-2024
lidintern@mfls.nl

Partners