Maurits

Maurits

Maurits

Hallo lieve lezer,

Welkom op de pagina van de Penningmeester! Voor de verandering eens een keertje gaan stoffige begroting, maar een leuk stukje tekst over mijzelf en het Penningmeester zijn. Als Penningmeester ben ik het hele jaar verantwoordelijk voor het financiële beleid van de vereniging. In de praktijk betekent dat vooral bezig ben met het maken, betalen en opsturen van facturen betalen, het verwerken val al jullie declaraties om vervolgens alles te verwerken in het boekhoudprogramma. Maar daarnaast doe ik nog veel meer, zo begeleid ik commissies, zoals de Illustra, de Integration Committee, Studiereiscommissie en zit ik in het BarManagement van onze prachtige bar HePatho. Een aandachtig lezer merkt hier misschien op dat dit de commissies zijn waar het meeste geld in om gaat.

Ik heb afgelopen jaar mijn bachelor BW afgerond. Nu, na drie prachtige jaren bij de M.F.L.S., is het dit jaar tijd om al het enthousiasme en plezier dat ik uit de vereniging heb gehaald over te dragen aan jullie, lieve lezers, leuke M.F.L.S.’ers, die deze vereniging zo mooi maken. Maar naast het drukke bestuursleven ben ik zo nu en dan ook nog aan te treffen bij Forestus of op het hockeyveld. Binnen Forestus heb ik een prachtig Gilde gevonden (en opgericht) genaamd RB, waarmee we wekelijks eten, allemaal leuke activiteiten organiseren, maar bovenal heel veel lachen. En om de bestuurskilo’s niet al te veel terug te gaan zien aan het einde van dit jaar vind ik het leuk om lekker te sporten. Zoals gezegd op het hockeyveld, maar ook uit een rondje hardlopen door bv Cronesteyn haal ik altijd veel energie.

Zo, dat was even in het kort wie ik ben en wat ik doe. Kom vooral gezellig een keertje een koffietje drinken in de BK om te kletsen!

Groetjes,

Maurits Staal

Penningmeester M.F.L.S.-bestuur 2023-2024
penningmeester@mfls.nl

Partners