Marit

Marit

Marit

Lieve lezer,

Wat onwijs leuk dat je op dit punt van de website terecht bent gekomen! Mijn naam is Marit en ik ben dit jaar het Lid Extern van het 111e M.F.L.S.-bestuur. Afgelopen jaar heb ik mijn Bachelor Geneeskunde gehaald, waardoor ik nu in de wachttijd zit voor mijn coschappen. Het is natuurlijk super leuk om deze tijd op te vullen met het doen van een bestuursjaar!

Als Lid Extern ben ik het contactpersoon en aanspreekpunt voor alle externe partijen waar wij als M.F.L.S. mee samenwerken. Dit betekent dat ik veel bezig ben met bellen, mailen en afspreken met organisaties om de samenwerking te bespreken. Door dit alles zorg ik voor een groot deel van het inkomen van onze Vereniging, waar we dan vervolgens heel veel mooie dingen mee kunnen doen! Naast sponsoring, is PR ook een deel van mijn takenpakket. Ik beheer de sociale media samen met Stephan, onze Secretaris, ik maak veel posters en ik mag de website beheren! 

Oorspronkelijk kom ik uit Amsterdam, maar toen ik zes was zijn we verhuisd naar Castricum (waar ik toen heel boos over was). Mijn ouders wonen hier nog steeds, maar ik ben in het tweede jaar van mijn studie verhuisd naar Leiden. Hier woon ik met twee lieve huisgenootjes, die ik allebei al kende van de middelbare school. Wel ga ik (bijna) elke maandagavond nog op en neer naar thuisthuis, ik speel daar al sinds dat ik klein ben in een orkest, wat ik heel tof vind om te doen! Daarnaast maak je mij ook altijd heel blij met spelletjes spelen, bankhangen, lekker lezen en samen koken of borrelen.

Hopelijk heb je nu een beter beeld gekregen van mij en van de invulling van Lid Extern. Heb je vragen over de functie of over het doen van een bestuursjaar bij de M.F.L.S.? Spreek me vooral aan! Je bent altijd welkom in de Bestuurskamer voor een koffietje, theetje of een gezellig kletsmomentje.

Liefs, 

Marit de Vries

Lid Extern M.F.L.S.-bestuur 2023-2024
lidextern@mfls.nl

Partners