Mandy

Mandy

Mandy

Hoi allemaal,

Ik ben Mandy en ik ben dit jaar Lid Onderwijs Biomedische wetenschappen en Vitality and Ageing in het M.F.L.S.-bestuur. Vanuit mijn functie begeleid ik de jaarvertegenwoordigingen van Biomedische wetenschappen en Vitality and Ageing en sluit ik ook aan bij veel overleggen omtrent deze studies. Ik heb dus veel contact met zowel studenten als de onderwijsorganisatie. Ik probeer zo goed mogelijk op de hoogte te blijven van de mening van de studenten. Spreek mij dus vooral aan als je iets over het onderwijs kwijt wilt! Deze mening kan ik dan namelijk bespreken in verschillende overleggen waar ik bij aansluit. Ik vind het erg mooi dat ik de mening van studenten in deze overleggen kan vertegenwoordigen. En daarbij is het natuurlijk ook erg gezellig om met de JVT’s en studenten te kletsen :)

Zelf heb ik net de bachelor Biomedische wetenschappen afgerond en volgend jaar wil ik de aansluitende master doen in Leiden. Ik woon hier ondertussen al een tijdje en vind het erg chill om op 10 minuten fietsen van het LUMC te wonen.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te roeien en af te spreken met mijn ploeg. Daarbij probeer ik ook regelmatig te eten met mijn vrienden. Ze wonen in allerlei verschillende studentensteden dus ik loop regelmatig vanuit de BK naar het station om naar hen toe te gaan.

Liefs,

Mandy Booij

Lid Onderwijs Biomedische wetenschappen en Vitality and Ageing M.F.L.S.-bestuur 2022-2023

lidbw@mfls.nl & lidva@mfls.nl

Partners