Laura

Laura

Laura

Hoihoi, 

Ik ben Laura en ik ben dit jaar Lid Onderwijs Biomedische wetenschappen en Vitality and Ageing in het M.F.L.S.-bestuur. Dit jaar ben ik hiermee toevallig ook de enige student Biomedische wetenschappen in het bestuur tussen allemaal Geneesko’s. Klinkt erg intens, maar is super gezellig! 

In mijn functie heb ik veel contact met zowel de onderwijsorganisatie als studenten. Ik begeleid de jaarvertegenwoordigingen en heb veel contact met hen gedurende het jaar. Ik sluit aan bij een aantal onderwijsoverleggen om goed op de hoogte te blijven en hier ook de mening van de student te vertegenwoordigen. Het is best wel bijzonder om bij zoveel overleggen aanwezig te mogen zijn en dat vind ik dan ook heel gaaf aan mijn functie! Ook het contact met de studenten vind ik heel leuk; het is altijd heel gezellig met de JVT’s :) 

Afgelopen jaar heb ik mijn bachelor Biomedische wetenschappen al afgerond en ben ik van plan in september te beginnen met de master Biomedical Sciences in Leiden. Ik zal dus nog wel een tijdje rondlopen in het LUMC en bij de M.F.L.S., wat ik helemaal geen straf vind! 

Gelukkig studeer ik niet alleen maar; ik vind het ook heel leuk om te sporten (komt het dit jaar wat minder van helaas) en te koken (en het daarna op te eten)! Daarnaast vind ik het heerlijk om in de zomer te gaan varen en lekker op/aan het water te zijn. 

Veel liefs, 

Laura Overdam

Lid Onderwijs Biomedische wetenschappen en Vitality and Ageing M.F.L.S.-bestuur 2021-2022

lidbw@mfls.nl & lidva@mfls.nl

Partners