Koen

Koen

Koen

Hallo Lezer,

Wat leuk dat benieuwd bent naar de Penningmeester van de M.F.L.S. Als Penningmeester ben ik het hele jaar verantwoordelijk voor het financiële beleid van de vereniging. Dit betekent dat in de praktijk vooral facturen betalen en opsturen, declaraties betalen, en alles vervolgens verwerken in het boekhoudprogramma. Maar daarnaast doe ik nog veel meer, zo begeleid ik commissies, zoals de LusCie, Lustrumstudiereiscommissie, TripCie, en de Gezondheidsdag. Een aandachtig lezer merkt hier misschien op dat dit de commissies zijn waar het meeste geld in om gaat. 

Ik heb net mijn tweede jaar van de bachelor BW afgerond. Dit is anders dan menig voorganger die vaak na het afronden van de bachelor het bestuur in gaan. Voor mij waren het doorbrengen van mijn bachelor thuis door COVID-19, maar daarnaast vooral mijn liefde voor de M.F.L.S. die mij motiveerde om toch bestuur te gaan doen in het 110-jarige bestaan van de vereniging. In mijn hart blijft echter altijd een plekje vrij voor BW. 

Naast het bestuur ben ik sinds kort samen met mijn vriendin druk bezig met het opvoeden van onze puppy Noor. Ze is nu al een echte stress reliever en echt een schatje. Tevens ben ik samen met een aantal schatten van Forestus bezig met het oprichten van ons gilde RB. Een druk leven dus, maar wel gevuld met liefde, gezelligheid en vriendschap. 

De groeten,

Koen Aalders

Penningmeester M.F.L.S.-bestuur 2022-2023
penningmeester@mfls.nl

Partners