Isabel

Isabel

Isabel

Lieve lezer,

Wat leuk dat je een kijkje neemt op onze website! Mijn naam is Isabel Kollen. Ik ben 21 jaar en ik mag dit jaar de rol van voorzitter vervullen.Twee jaar geleden ben ik vanuit Twente verhuisd naar het mooie Leiden om te beginnen aan Geneeskunde. Voorafgaand aan de Introductiedagen was mijn beeld van een studievereniging ‘alleen korting op boeken’. De afgelopen twee jaar heeft de M.F.L.S. mij zeker het tegendeel bewezen. Fijn onderwijs, fantastische commissies met ruimte voor iedereen, hechte vriendschappen, bijzondere uitjes en vakanties, grandioze feesten en oneindige mogelijkheden maken het een eer om bij te mogen dragen aan deze vereniging en dezelfde ervaring voor anderen.

In mijn eerste jaar ben ik lid geworden van de IntegraCo. Ik ben zelf ook uitwisselingsstudent geweest en heb gemerkt hoe lastig de integratie kan zijn. Daarom vond ik het enorm leuk om samen met mijn commissie te investeren in het welkomstgevoel van internationale studenten en de verbinding met Nederlandse studenten. Mijn tweede commissie was de Illustra commissie. Dit jaar bestaat de M.F.L.S. namelijk 111 jaar en om dit te vieren, organiseert de Illustra allerlei bijzondere activiteiten voor alle leden. Naast deze commissies heb ik nog gewerkt in het LUMC, ben ik lid van Augustinus en woon ik in een heel gezellig meidenhuis!

Als voorzitter van het M.F.L.S.-bestuur ben ik een aanspreekpunt voor allerlei partijen. Zo houd ik me bezig met internationalisering, ben ik de contactpersoon voor de raad van bestuur en heb ik veel contact met de leden. Daarnaast begeleid ik meerdere M.F.L.S. commissies en valt ook de nieuwe master; Population Health Management onder mijn takenpakket. Verder ben ik, samen met de secretaris, eindverantwoordelijk voor het bepalen en uitvoeren van ons beleidsplan.

Een van mijn belangrijkste verantwoordelijkheden en tevens een van de leukste taken van mijn functie is het functioneren van ons bestuur zelf! Ik heb regelmatig gesprekjes met mijn bestuursgenootjes om te kijken hoe het gaat, overal van op de hoogte te zijn en overzicht te houden. Deze veelzijdige taken vormen een hele leuke uitdaging!

Heb je nog vragen of gewoon zin om even te kletsen? Kom dan vooral een keertje langs in de bestuurskamer (K1-69) voor een kopje koffie of thee!

Veel liefs,

Isabel Kollen

Voorzitter M.F.L.S.-bestuur 2023-2024
voorzitter@mfls.nl

Partners