Hannah

Hannah

Hannah

Lieve lezer,

Wat leuk dat je even komt kijken op mijn pagina! Mijn naam is Hannah en ben dit jaar Lid Onderwijs Biomedische wetenschappen en Vitality and Ageing. Ik ben 23 jaar en kom oorspronkelijk kom uit Sneek, dus ben gelijk op kamers gegaan in mijn eerste jaar in een super leuk dubbelgemengd huis! Het verbaasde me hoe snel Leiden eigenlijk mijn thuis werd, waar deze mooie vereniging zeker een rol heeft gespeeld. Ik heb mij hier vanaf moment één zo enorm thuis gevoeld. Het sluiten van mooie vriendschappen, doen van verschillende commissies, heerlijke vakanties en leuke activiteiten hebben hier zeker aan bijgedragen. Vandaar dat ik mij heel graag wil gaan inzetten voor de M.F.L.S. dit jaar en voel me vereerd om deel uit te maken van dit mooie bestuur!

Zelf heb ik de bachelor geneeskunde en de master Vitality and Ageing gedaan. Tijdens mijn zogenoemde M.F.L.S.-carrière heb ik veel verschillende commissies gedaan. Mijn allereerste commissie was de de HealthCie en ondanks dat alle vergaderingen online waren, merkte ik al snel dat ik het hier niet bij wilde laten en het erg leuk vond. Al snel volgde de TripCie, Almanak en tweemaal de Mediski! Met veel plezier hebben we geweldige eindproducten neergezet. Verder zit ik bij Forestus, bij het allerleukste gilde Pluizig en Blauw en ook bij Njord, waar ik een heel leuk ploegje heb. Sinds het begin van mijn bestuursjaar woon ik in een master huis met 2 hele gezellige meiden waar ik het erg naar mijn zin heb. Daarnaast kan ik zelfs bijna rollend naar het LUMC, ideaal voor dit jaar ;). Mijn vrije tijd besteed ik het liefst met mijn vrienden en familie, of ben ik lekker te vinden in de sportschool of (Friese) natuur.

Vanuit mijn functie begeleid ik de jaarvertegenwoordigingen van Biomedische wetenschappen en Vitality and Ageing en sluit ik ook aan bij veel overleggen omtrent deze studies. Ik heb dus veel contact met zowel studenten als de onderwijsorganisatie. Ik probeer zo goed mogelijk op de hoogte te blijven van de mening van de studenten. Spreek mij dus vooral aan als je iets over het onderwijs kwijt wilt! Deze mening kan ik dan namelijk bespreken in verschillende overleggen waar ik bij aansluit. Ik vind het erg mooi dat ik de mening van studenten in deze overleggen kan vertegenwoordigen. En daarbij is het natuurlijk ook erg gezellig om met de JVT’s en studenten te kletsen! Kom dus vooral lekker langs in de BK, dat vind ik echt alleen maar leuk :).

Veel liefs,

Hannah Sasburg

Lid Onderwijs Biomedische wetenschappen en Vitality and Ageing M.F.L.S.-bestuur 2023-2024

lidbw@mfls.nl & lidva@mfls.nl

Partners