Floor

Floor

Floor

Lieve lezer,

Wat leuk dat je een kijkje neemt op onze website! Je bent beland op de introductiepagina van de voorzitter, en dit jaar ben ik dat! 

Mijn naam is Floor van Dillen. Officieel ben ik 4e jaars geneeskunde student, maar voor dit bestuur heb ik een tussenjaar genomen. In mijn eerste jaar ben ik actief geworden bij de leukste commissie van de M.F.L.S.: De Barcie! Daarnaast heb ik gewerkt, woon ik in een studentenhuis en heb ik vrienden gemaakt bij andere verenigingen. De M.F.L.S. heeft in mijn veelzijdige leven altijd als thuis gevoeld en ik vind het een hele eer om dit jaar bij te mogen dragen aan deze vereniging en deze ervaring voor anderen.

Als voorzitter van het M.F.L.S.-bestuur ben ik een aanspreekpunt voor allerlei partijen. Zo houd ik me bezig met internationalisering, ben ik het aanspreekpunt voor de raad van bestuur en heb ik contact met de leden. Daarnaast ben ik, samen met de secretaris, eindverantwoordelijk voor het bepalen en uitvoeren van het beleidsplan. Als kers op de taart valt ook de nieuwe master; Population Health Management onder mijn takenpakket.

Een van mijn belangrijkste verantwoordelijkheden is het functioneren van het bestuur. Zelf vind ik dit ook een van de leukste dingen aan mijn functie! Ik heb regelmatig gesprekjes met iedereen om overal op de hoogte te zijn, overzicht te houden en te kijken of het goed gaat. Op deze manier snoep ik van alle functies een beetje mee en besteed ik tijd met lieve bestuursgenoten.

Heb je nog vragen, of ben je  nieuwsgierig naar waar wij onze dagen besteden? Kom dan vooral een keertje langs in de bestuurskamer!

Liefs,

Floor van Dillen

Voorzitter M.F.L.S.-bestuur 2022-2023
voorzitter@mfls.nl

Partners