Famke

Famke

Famke

Lieve lezer,

Mijn naam is Famke Meynaar en ik ben dit jaar het Lid Intern van het 110e M.F.L.S.-bestuur. Ik ben 21 jaar en heb afgelopen studiejaar de bachelor geneeskunde afgerond. Ik kom oorspronkelijk uit de mooie stad Delft, maar ben in het tweede jaar van mijn studie naar Leiden verhuisd. Ik woon nu in een superleuk en actief studentenhuis met 10 lieve mensen en ik ben inmiddels ook alweer 3e jaars bij Augustinus, waar ik een hele leuke en hechte meidengroep heb leren kennen. Tijdens de Introductiedagen van de M.F.L.S. in het eerste jaar was ik eigenlijk meteen enthousiast over wat de M.F.L.S. allemaal te bieden had. De toegankelijkheid van de leden, het altijd gezellige HePatho en de ‘niets moet, alles mag’-mentaliteit sprak me erg aan. Tijdens mijn bachelor ben ik actief geweest in verschillende commissies; de ouderdagcommissie in mijn eerste jaar leerde me hoe commissies werken en hoe leuk het is om samen te werken met jaargenoten. Dat ik commissies doen een leuke bezigheid vond naast mijn studie, sport, vereniging, huis en de rest van mijn sociale leven, bleek wel uit wat ik na de ouderdagcommissie ben gaan doen: ik heb daarna nog de mediskicommissie, de almanakcommissie, de introductiecommissie en de carrièrecommissie gedaan. Toen het einde van mijn bachelor naderde, begon ik natuurlijk na te denken over wat ik erna wilde gaan doen. Onder andere door de coronatijden merkte ik dat ik nog lang niet klaar was om het studentenleven gedag te zeggen door snel te beginnen met mijn coschappen. Ik kende inmiddels aardig wat mensen binnen de M.F.L.S., waardoor bestuur doen bij deze mooie vereniging een gewaagde maar niet onlogische stap was. We zijn nog maar net begonnen, maar deze beslissing pakt nu al geweldig uit. Sinds afgelopen september ben ik Lid Intern en maak ik deel uit van het prachtige 110e M.F.L.S. bestuur en wij gaan ons uiterste best doen om er een geweldig lustrumjaar van te maken.

Lid Intern heeft naast de algemene bestuurstaken drie hoofdtaken: commissies, HePatho en contactpersoon zijn binnen het LUMC voor facilitaire zaken. Naast dat ik zelf meerdere commissies begeleid, ben ik ook eindverantwoordelijk voor de werving en sollicitaties van commissies. Verder zit ik samen met Koen, de Penningmeester van het Bestuur in het BarManagement en met deze groep en de rest van de Barcommissie zorgen we ervoor dat alles in HePatho op rolletjes loopt. Tot slot heb ik contact met afdelingen binnen het LUMC, zoals met de beveiliging, catering en zalenbeheer.

Hopelijk heb je nu een beetje een beeld van mij en mijn functie. Als je ooit zin hebt om gezellig te kletsen of een kopje koffie/thee te drinken, wees vooral niet bang om langs onze bestuurskamer (K1-69) te lopen, of sleep me mee naar HePatho om te chillen! Je kunt mij ook altijd bereiken via lidintern@mfls.nl.

Veel liefs,

Famke Meynaar

Lid Intern M.F.L.S.-bestuur 2022-2023
lidintern@mfls.nl

Partners