Elise

Elise

Elise

Hee allemaal, 

Ik mag dit jaar de leukste functie uit het bestuur vervullen, Penningmeester! Dat houdt in dat ik mij een heel jaar inzet om de financiën van de Vereniging tip top in orde te houden. Nu betekent dat deels dat ik een behoorlijke tijd achter mijn computer zit om de boekhouding bij te houden en betalingen te doen, maar ook zeker dat ik alle commissie penningmeesters vaak zie om even te overleggen. Als penningmeester krijg je van alles wat er speelt binnen de Vereniging een beetje mee, dat vind ik heel leuk, want ik ben erg nieuwsgierig!

Officieel ben ik nu 4e jaars Geneeskundestudent, volgend jaar ga ik weer door met mijn coschappen. Ik ben heel benieuwd hoe het er in de praktijk nou écht aan toe gaat. Tijdens de bachelor vond ik bijna elk vak ontzettend interessant en bij elk nieuw specialisme wat werd gepresenteerd hoorde je mij altijd zeggen: ‘Dit wil ik worden!’. Ik hoop dus dat het uiteindelijk wat duidelijker wordt, maar dat zal vast goedkomen. 

Naast mijn studie en het drukke bestuurs-leven vind ik het heerlijk om zo veel mogelijk buiten te zijn. Bij mijn ouders thuis heb ik een moestuin waarin ik mij dagenlang kan vermaken. Aardappel, aardbeien, uitjes, courgette en tomaten, ik ben van alle markten thuis! 

Liefs,

Elise van Walraven

Penningmeester M.F.L.S.-bestuur 2021-2022
penningmeester@mfls.nl

Partners