Danique

Danique

Danique

Heey allemaal! 

Mijn naam is Danique en ik ben dit jaar de Secretaris van het M.F.L.S.-bestuur. Na verschillende commissies te hebben gedaan tijdens mijn bachelor leek het mij een hele mooie vervolgstap om te gaan voor een bestuursjaar bij de M.F.L.S. in mijn wachttijd! Een leuk feitje is dat ik in mijn eerste jaar ben begonnen als secretaris van de Ouderdagcommissie en deze functie toen al erg leuk vond. Mijn ouders wonen in Alphen aan den Rijn en hoewel dat natuurlijk niet zo ver reizen is van Leiden, woon ik nu toch in een hele fijne kamer met gezellige huisgenootjes! Wel vind ik het nog fijn om naar mijn familie te gaan en daar natuurlijk ook mijn honden te knuffelen:). 

Ik weet nog dat ik in mijn eerste jaar gelijk de fijne sfeer van de M.F.L.S. merkte en na even twijfelen ben ik toch voor de Ouderdagcommissie gegaan. Dit vond ik zo leuk dat ik hierna onder andere verder ben gegaan met de Almanakcommissie en de Introductiecommissie. Juist de grote afwisseling in activiteiten is wat ik heel erg leuk vind en ik vind het belangrijk dat iedereen zich thuis kan voelen bij de M.F.L.S.

Als Secretaris beheer ik onder andere het ledenbestand, houd ik mij bezig met de jaarplanning en notuleer ik natuurlijk een aantal vergaderingen. Ook beheer ik het algemene mailadres van de M.F.L.S.,  grote kans dus dat je wel eens een mailtje van me hebt gehad!

In de Bestuurskamer bevindt mijn bureau zich gelijk voor de deur, dus kom vooral even gezellig langs als je een vraag hebt, of gewoon om even te kletsen!

Hopelijk tot snel op een van onze activiteiten!

Groetjes,

Danique Wille

Secretaris M.F.L.S.-bestuur 2021-2022
secretaris@mfls.nl

Partners