Bo

Bo

Bo

Lieve lezer,

Mijn naam is Bo van Oldenmark en ik mag mij dit jaar trots het Lid Extern van het 109e M.F.L.S.-bestuur noemen. Sinds kleins af aan wist ik het al: ik wil later arts worden. Tijdens de open dag in Leiden werd ik op slag verliefd op deze mooie stad en mijn eerste jaren bij de M.F.L.S. voelden aan als een heerlijk warm bad. Ik wilde de studenten na mij ook zo’n mooie tijd bezorgen, en dat is precies de reden dat ik vorig jaar heb gesolliciteerd voor een bestuursjaar bij de M.F.L.S. Ik vind het een enorme eer om mij dit jaar hard voor jullie in te zetten!

Binnen het Bestuur vervul ik de fantastische functie van Lid Extern. Enerzijds houd ik me bezig met het contact met alle externe partijen.  Dat betekent dat je mailt, belt en afspreekt met organisaties en bedrijven over samenwerkingsmogelijkheden met M.F.L.S.. Hiermee haal je een groot deel van de inkomsten van de Vereniging binnen. Anderzijds ben ik verantwoordelijk voor de Public Relations, oftewel alle promotie vanuit de Vereniging. Ik ben beheerder van de social media kanalen, maak kaartjes en posters, en werk de (vernieuwde) website bij! Hierdoor is de functie enorm afwisselend en kan ik al mijn creativiteit, kritische blik en enthousiasme hierin kwijt!

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te lekker te sporten, te schilderen en heerlijke diners voor mijn vrienden te koken. Wat ik later wil worden? Ik heb werkelijk echt geen idee. Alles vanuit de bachelor vond ik fascinerend, dus ik laat mij volledig verrassen tijdens de master.

Na mijn bestuursjaar schuif ik de coschappen nog even een jaartje uit, om mij te verdiepen in de ethiek achter medische zorg. Wat is goede zorg? Waarom ben je eigenlijk arts? En hoe kan je dit vervolgens implementeren in de praktijk? Eventjes uitzoomen dus!

Hopelijk heb je me nu, en de invulling van Lid Extern, wat beter leren kennen. Heb je vragen over de functie Lid Extern of over een bestuursjaar bij de M.F.L.S.? Kom vooral gezellig langs voor een kopje thee en om gewoon even te kletsen! Mijn deur staat altijd open. 

Liefs, 

Bo van Oldenmark

Lid Extern M.F.L.S.-bestuur 2021-2022
lidextern@mfls.nl

Partners