Anna

Anna

Anna

Beste lezer,

Wat leuk dat jullie dit deel van de website hebben gevonden. Ik ben Anna ten Hove en mag mijzelf dit jaar Lid Extern noemen van het 110e M.F.L.S.-bestuur! Ik vind het ontzettend leuk om mijzelf op deze manier ook aan jullie voor te kunnen stellen. Na het behalen van mijn Bachelor Geneeskunde leek het me leuk om een jaar compleet wat anders te doen. En wat is daarvoor beter dan een bestuursjaar bij de M.F.L.S.! En natuurlijk met de leukste functie van allemaal ;)

Als Lid Extern houd ik me voornamelijk bezig met het onderhouden van contact met verschillende externe partijen. Dat betekent dat ik veel mail, bel en afspreek met organisaties en bedrijven over samenwerkingsmogelijkheden met de M.F.L.S. Hierdoor zorg ik voor een groot deel van het inkomen van de vereniging. Daarnaast zorg ik voor de PR en beheer ik dus de social media kanalen van de M.F.L.S. en maak ik mooie posters, van A3 tot A0. Kijk vooral eens op de posterborden in HePatho of in de hal!  

Naast de M.F.L.S. ben ik lifeguard bij de Katwijkse Reddingsbrigade. In de zomer ben ik daarom veel op het strand te vinden! Ik hou dus van zwemmen maar ook van varen op zee. Daarnaast heb ik geroeid bij Asopos en zal ik dit jaar meer gaan coachen. Ik ben dus eigenlijk gewoon een fan van water :)

Hopelijk heb je me nu, en de invulling van Lid Extern, wat beter leren kennen. Heb je vragen over de functie Lid Extern of over een bestuursjaar bij de M.F.L.S.? Kom vooral gezellig langs voor een kopje thee en om gewoon even te kletsen! De deur staat altijd open. 

Liefs, 

Anna ten Hove

Lid Extern M.F.L.S.-bestuur 2022-2023
lidextern@mfls.nl

Partners