Highcare Zorgzuster

Highcare Zorgzuster

Highcare

Highcare is dé specialist voor zorgprofessionals

Highcare detacheert zorgprofessionals, is er voor tijdelijke uitzendbanen en bemiddelt tussen zelfstandigen in de zorg en zorgvragers. Onze focus ligt op het bemiddelen van gespecialiseerde profielen binnen de ziekenhuis- en ambulancezorg op niveau 5 en hoger. Wij streven altijd naar de beste match: de juiste zorgprofessional op de juiste plaats maakt namelijk hét verschil voor de zorgvrager. 

Highcare is ontstaan vanuit de filosofie dat zorgprofessionals zelf willen bepalen waar, wanneer, en hoe veel ze werken. Wij zijn er zeker van dat dit zorgt voor gelukkigere zorgprofessionals, wat resulteert in kwalitatief goede zorgverlening. Kwalitatieve zorgverlening die wij elke dag opnieuw garanderen. 

In september 2020 heeft Highcare zijn krachten gebundeld met Zorgzuster, een ervaren bemiddelingsbedrijf actief binnen diverse vakgebieden. Daarnaast hebben wij onze eigen onafhankelijk opererende opleidingsbedrijven,  zowel op mbo- als hbo-niveau. Hierdoor kunnen wij altijd bevoegde en bekwame zorgverleners bemiddelen. Door onze gezamenlijke propositie van bemiddelen en opleiden kunnen wij zorgverleners met elk denkbaar expertise matchen met de zorgvraag. Zo zorgen we er samen voor dat mensen altijd de beste zorg krijgen. 

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Bekijk dan onze diensten voor zorgprofessionals en voor klanten.

Partners