Instrumenten en kleding

Instrumenten en kleding

Instrumenten en kleding

Kleding en instrumenten

DIRECT NAAR DE WEBSHOP

Algemeen

Tijdens een opleiding aan het LUMC zul je gebruik moeten maken van een aantal instrumenten en tijdens practica op snijzaal en/of het laboratorium aan kledingvoorschriften moeten voldoen. Artikelen kunnen gekocht worden in de webshop. In het algemeen geldt: voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis!

Instrumenten

In de lijsten hieronder wordt per studie en per jaar aangegeven in welke blokken van de bachelor de verschillende instrumenten gebruikt worden. Daarnaast zullen de reflexhamers, stemvorken, rolmaten, stethoscopen, stethoscoophoezen, ooglampjes ook veel terugkomen in de coschappen van de master Geneeskunde.

Graveren

Bijna alle instrumenten kunnen gegraveerd worden met een zelf te bepalen tekst.

Kleding

Studenten Geneeskunde zullen een jas met korte mouwen gebruiken tijdens hun lijnvakken en snijzaalpractica. Studenten Biomedische wetenschappen zullen een labjas met lange mouwen nodig hebben tijdens hun labpractica. In de webshop wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende pasvormen voor mannen en vrouwen: wij raden in beide gevallen aan je normale kledingmaat te bestellen.

Handschoenen kunnen vanaf dezelfde webshop besteld worden en zijn nodig bij snijzaalpractica voor alle (bio)medische studenten.

Contact

Mocht je vragen hebben over de lijsten en/of de keuze die hierbij komt kijken, dan kun je de M.F.L.S. benaderen via het volgende e-mailadres: studiebenodigdheden@mfls.nl. Voor dringende vragen kun je altijd langs de Bestuurskamer (K1-69) komen.

Mocht je vragen hebben over je bestelling, de verzending of andere zaken die hierbij komen kijken, dan kun je Medicalwerff benaderen via het volgende e-mailadres: klantenservice@medicalwerff.nl en het volgende telefoonnummer: 020-8083997.

 

Partners