Verhuur

Verhuur

Verhuur

Verhuur van Sociëteit HePatho

Sociëteit HePatho is de ideale locatie om een activiteit te organiseren, zeker voor studenten aan het LUMC en LUMC-medewerkers. Hoewel de bar centraal in het LUMC is gelegen, valt het er toch net buiten. De sfeer binnen is heel anders dan in de rest van het ziekenhuis en geeft het idee even totaal ergens anders te zijn.

De normale capaciteit is 250 gasten, maar met een paar extra voorzorgsmaatregelen kan dit worden uitgebreid naar een totaal van 400. Tevens beschikken wij over een professionele geluidsinstallatie, eigen lichten, de mogelijkheid om externe lichtapparatuur op te hangen, een DVD/video combi, een beamer & scherm en een pooltafel. 

Tevens hebben wij een uitgebreid drankassortiment. Op de tap staat standaard Grolsch Premium Pilsener. Daarnaast schenken wij regelmatig diverse speciale biertjes. Ons fris- en gedistilleerd assortiment is eveneens ruim. En mocht u als gebruiker iets speciaals willen, kan dat in de meeste gevallen geregeld worden. Indien u naast de drankjes ook hapjes wilt, dan kunnen wij altijd bittergarnituur of bitterballen bestellen. Koude hapjes en andere warme hapjes verzorgen wij helaas niet.

Aandachtspunten

  • In HePatho geldt een rookverbod.

  • Voor het gebruik van HePatho wordt geen huur gerekend.

  • HePatho kan ook 's avonds of in het weekend gereserveerd worden.

  • Het meenemen van eigen drank is niet toegestaan.

  • Voor reserveringen gelden andere (hogere) prijzen dan bij de dagverkoop. Deze zijn op te vragen bij de barcommissie.

  • HePatho kan uitsluitend gebruikt worden door studenten, medewerkers van het LUMC of instellingen die verbonden zijn aan de Universiteit Leiden.

  • Borrels kunnen tot uiterlijk 6 weken van te voren worden geannuleerd in verband met M.F.L.S.-activiteiten

In HePatho gelden de LUMC-gebouwgebruiksregels en aanvullende regels die opgesteld zijn door de Raad van Bestuur en het M.F.L.S.-bestuur. Eenieder de HePatho betreedt gaat akkoord met deze regels.

Contact opnemen

Mail naar hepatho@mfls.nl voor meer informatie of reserveringen. 
 

Partners