Save-the-date M.F.L.S.-LUMC Onderwijsprijzen

Save-the-date M.F.L.S.-LUMC Onderwijsprijzen

Publicatie datum: 24/04/2024

Save-the-date M.F.L.S.-LUMC Onderwijsprijzen

Op 5 juni is het weer zover: De uitreiking van de M.F.L.S.-LUMC Onderwijsprijzen! Deze feestelijke uitreiking heeft dit jaar het thema ‘Stralende sterren’ en zal plaatsvinden in HePatho. Op de uitreiking wordt door de Raad van Bestuur de LUMC Student Research Award toegekend. Daarnaast reikt de M.F.L.S. de gewilde Prof. Dr. G.J. Tammelingprijs uit aan de beste docent van het LUMC. Tevens zal het beste blok van zowel Geneeskunde, Biomedische wetenschappen, Farmacie en Vitality & Ageing in de prijzen vallen, net als de afdeling die het beste coschap geeft. Tevens zal de prijs voor de beste Halve Minor en de prijs voor Best Practice worden uitgereikt.

De presentatie zal in handen zijn van Alexandra Langers en Isabel Kollen. Vanaf 17:00 uur ben je van harte welkom in HePatho om in borrelsfeer te zien hoe de winnaars hun prijs in ontvangst mogen nemen! Om 17:30 uur zullen we van start gaan met het uitreiken van de prijzen. Later binnenlopen is ook mogelijk.

We zien je graag in HePatho op 5 juni!

Partners