Facebookgroep "M.F.L.S. Hospiteeraanbod"

Facebookgroep "M.F.L.S. Hospiteeraanbod"

Publicatie datum: 28/03/2024

Ben jij op zoek naar een kamer en lijkt het je leuk om in een gezellig huis met andere M.F.L.S.'ers te wonen? Of zoekt jouw huis naar een nieuwe huisgenoot? Neem dan eens een kijkje op de Facebookgroep "M.F.L.S. hospiteeraanbod"!

De Facebookgroep ‘M.F.L.S. hospiteeraanbod’ is een plek waar M.F.L.S.-studenten op zoeken kunnen naar een huis. Dit biedt de mogelijkheid om op zoek te gaan naar een student die ook studeert aan het LUMC. Of voor studenten die aan het LUMC studeren en juist op zoek zijn naar een huis. Op deze manier kunnen studenten die in dezelfde studiefase zitten (master of bachelor) elkaar vinden of juist studenten met dezelfde studieinteresse. Neem gauw een kijkje via deze link!

Partners