Onderwijsdebat 2024

Onderwijsdebat 2024

Publicatie datum: 22/03/2024

Op woensdagavond 27 maart is het weer tijd voor het M.F.L.S.-LUMC Onderwijsdebat! Aan de hand van een aantal stellingen binnen het thema ‘Eyes on the Future’ gaan studenten en docenten in de stijl van het Lagerhuis met elkaar in discussie over het onderwijs aan het LUMC. Dit jaar is ook de eerste editie van het onderwijsdebat waar een Engelse stelling wordt besproken. Is ChatGPT van toegevoegde waarde binnen het onderwijs? Moeten herkansingen buiten de vakantieperiode plaatsvinden? Moeten studenten hun minor binnen een andere discipline volgen? Kom vooral langs om de verschillende meningen te horen en om mee te praten over deze onderwerpen!

Per stelling zijn er twee sprekers die met elkaar en met het publiek het debat aangaan. Het debat zal geleid worden door prof. dr. Marco de Ruiter en de jury, bestaande uit docenten en studenten, zal samen met het publiek bepalen wie de beste student-debater, docent-debater en publieksprijs zullen winnen.

Het debat begint om 19:00 (inloop 18:30) en zal duren tot 21:00, in Collegezaal 1. Voorafgaand is er de mogelijkheid om gratis samen te dineren in HePatho, van 17:30-18:30. Zowel studenten als docenten zijn hiervoor van harte uitgenodigd! Aanmelden is mogelijk via onderstaande Google Forms:

https://docs.google.com/forms/d/1SObrKsZKk70Maj-LWzrEyDz_wYg9iV6S7tdohCiY0Wg/viewform?edit_requested=true

We hopen je te zien op 27 maart!

Partners