Orientatietraject voor basisartsen

Orientatietraject voor basisartsen

Publicatie datum: 17/04/2023

Word een expert: oriëntatietraject voor basisartsen

Als basisarts kan het lastig zijn om een specialisme of werkplek te kiezen en om voldoende werkervaring op te doen buiten het ziekenhuis. Lead Healthcare biedt persoonlijke begeleiding en ondersteuning bij het ontdekken van interesses en het maken van de juiste vervolgstap. Het oriëntatietraject biedt de mogelijkheid om in korte tijd werkervaring op te doen in verschillende specialismen en instellingen. Zo kan jij jezelf als basisarts ontwikkelen en groeien in jouw toekomstige carrière.

Jouw werkzaamheden

Bij Lead Healthcare krijg je de mogelijkheid om bij te dragen aan het verbeteren van de zorg voor patiënten en jezelf verder te ontwikkelen. Door te werken bij ons, maak je deel uit van een team van professionals die streven naar de hoogste kwaliteit van zorg en een persoonlijke aanpak bieden aan patiënten.

Als basisarts bij Lead Healthcare zorg jij ervoor dat patiënten de aandacht en ondersteuning krijgen die ze verdienen. Bovendien bieden wij jou afwisselende werkzaamheden buiten het ziekenhuis, wat jouw professionele horizon verbreedt. Kortom, werken bij Lead Healthcare als basisarts biedt jou een waardevolle kans om jezelf te ontwikkelen en bij te dragen aan de zorg voor patiënten.

Hoe kan jij je ontwikkelen bij Lead Healthcare?

 1. Je kunt in korte tijd werkervaring opdoen in diverse specialismen, om te ontdekken waar jouw talenten en interesses liggen en welke vervolgopleiding daarbij past.
 2. Je krijgt afwisselende werkzaamheden en werkt in verschillende zorginstellingen, waardoor je kennis en ervaring breed kunt ontwikkelen.
 3. Je krijgt persoonlijke begeleiding van een teammanager om jouw ontwikkeling en carrière keuzes te ondersteunen.
 4. Je werkt samen met professionals uit verschillende vakgebieden en draagt bij aan kwaliteitsverbetering van zorg door innovatieve oplossingen te implementeren en te werken volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Zo kun je jezelf optimaal ontwikkelen en groeien in jouw vakgebied.

 

Wat bieden wij jou?

 • Mogelijkheid om bij te dragen aan verbetering van de zorg;
 • Inspirerende opdrachten die bij jouw wensen passen;
 • Salaris vanaf €4.480,- (o.b.v. 36 uur p/w) + 13e maand, afhankelijk van ervaring meer;
 • Reiskostenvergoeding, of een leaseauto met tankpas of fiets;
 • Contract voor onbepaalde tijd met vaste uren;
 • ORT over gehele uurloon;
 • Opleidingsbudget van € 3.000,-;
 • Gezellige teamuitjes en 2x per jaar een groot feest!

 

Wie zoeken wij?

 • Studie Geneeskunde afgerond;
 • Gemotiveerd om buiten het ziekenhuis aan de slag te gaan;
 • Minimaal 24 uur per week beschikbaar;
 • Geldig rijbewijs

Wil je meer weten? Neem dan een kijkje op onze website of neem contact op met Simone Louwerse en begin jouw avontuur als basisarts bij ons!


Simone Louwerse

Recruiter Zorg bij Lead Healthcare

06-33023824

www.leadhealthcare.nl/vacatures

Partners