Save the date M.F.L.S.-LUMC Onderwijsdebat

Save the date M.F.L.S.-LUMC Onderwijsdebat

Publicatie datum: 20/03/2023

Save the date M.F.L.S.-LUMC Onderwijsdebat!

Op dinsdag 4 april vindt het jaarlijkse M.F.L.S.-LUMC Onderwijsdebat plaats, in de foyer van gebouw 3. Tijdens deze avond zullen studenten en docenten in de stijl van het Lagerhuis met elkaar debatteren over verschillende stellingen gerelateerd aan het onderwijs. Van tevoren zal er de mogelijk zijn om samen te eten vanaf 17:00, waarna het debat plaats zal vinden van 19:00 tot 21:00. Daarna zal de avond afgesloten worden met een borrel in HePatho.

Wil je meepraten in of ben je ook benieuwd naar de discussies over het onderwijs in het LUMC? Markeer dinsdagavond 4 april dan in je agenda! Houd voor meer informatie over het programma, discussieonderwerpen, jury en sprekers, en meer de M.F.L.S.-site en je mail in de gaten.

Wij hopen jullie dan te zien!

 

 

Save the date M.F.L.S.-LUMC Education Debate!

This year, te M.F.L.S.-LUMC Education Debate takes place on the 4th of April, in the foyer of building 3. During this evening, students and teachers will discuss different topics related to education.
Before the debate it will be possible to have dinner together, from approximately 17:00. The debate itself will start around 19:00, and afterwards from 21:00  it is possible to have drinks and a chat in HePatho.

Do you want to listen to or participate in discussions about education? Keep your agenda free the 4th of April! For more information about the program, discussion topics, jury, debaters and more, check the M.F.L.S.-website and your mail.

See you then!

 

Partners