Plastic Soup Foundation

Plastic Soup Foundation

Publicatie datum: 01/03/2023

Goede doel M.F.L.S. 2022-2023: Plastic Soup Foundation    

Elk jaar kiest het M.F.L.S.-bestuur een goed doel. Door het jaar heen proberen we geld in te zamelen met leuke activiteiten zoals een veiling op Actieve Leden Weekend en de M.F.L.S.-week. Help jij mee? Lees hieronder waar de Plastic Soup Foundation zich voor inzet! 

Berichtje van de foundation:

Plasticvervuiling is een ramp voor ons milieu en onze gezondheid. De Plastic Soup Foundation is een onafhankelijk stichting die zich inzet om de plasticvervuiling aan te pakken bij de bron en de plastic kraan dicht te draaien.

Ieder jaar komt er 440 miljard kilo nieuw plastic bij. Méér dan de helft hiervan is voor eenmalig gebruik! En minder dan 10% wordt gerecycled. Plastic dat afbreek in de natuur bedreigt onze gezondheid, dat van de natuur en van miljoenen dieren. Het is zelfs gevonden in ons bloed!

Met jouw steun help je ons in de strijd tegen plasticvervuiling. We investeren in wetenschappelijk onderzoek, spreken bedrijven en overheden aan op hun verantwoordelijkheid en met onze apps en publiekscampagnes laten we ook zien wat je zelf kunt doen op plasticvervuiling tegen te gaan.

Doneer nu en help ons de plastic kraan dicht te draaien, voordat het te laat is. Klik hier om nog meer te lezen!

 

Vind jij het ook belangrijk om dit goede doel te steunen? Doneer dan hier! 

 

Partners