Aan tafel met...

Aan tafel met...

Publicatie datum: 01/02/2023

Twijfel jij over wat je gaat doen na je studie? Of weet je het al en wil je graag meer over dit vak te weten komen? Kom dan 13 februari naar de activiteit: ‘Aan tafel met…’! 

Van 19:00-21:30 uur kan je via speeddates (in groepjes) veel verschillende artsen/onderzoekers spreken en leren over hun loopbaan! Zo kan je op één avond veel verschillende mensen spreken en vragen stellen over wat voor opleidingen ze hebben gevolgd, wat naast de studie handig is om te doen en kan je connecties maken die jou later kunnen helpen voor stages/werkplekken. Ook kan je praten over hoe het vak bevalt en hoe een werkdag er uitziet. Er zullen artsen, aios’en, PhD’ers en onderzoekers zijn van allerlei vakgebieden, zoals heelkunde, huisartsgeneeskunde, interne geneeskunde en nog veel meer. Het evenement begint met een gastspreker die zal vertellen over zijn/haar carrière. Na de activiteit sluiten we af met een borrel in Hepatho, waar een groot deel van de artsen/onderzoekers ook aanwezig zullen zijn om verder te kunnen praten. Wij hopen jullie daar te zien!

Liefs, 

Carrièrecommissie '22-'23

PS dit is een ander evenement dan het jaarlijkse speeddaten van de Leidse Co-Raad

Partners