2-jarig ANIOS Traineeship

2-jarig ANIOS Traineeship

Publicatie datum: 08/12/2022

MedicMatch en IJselland ziekenhuis 2-jarig ANIOS Traineeship

Ben jij (bijna) klaar met je studie Geneeskunde en denk je aan de Huisartsopleiding? Dan is ons ANIOS Traineeship de uitgelezen kans om je te ontwikkelen tot een zo compleet mogelijke basisarts en jezelf goed voor te bereiden op je vervolgopleiding.

Hoe ziet het ANIOS Traineeship eruit?
• 1 jaar verdieping als ANIOS in het IJsselland ziekenhuis binnen de specialismen Interne Geneeskunde, Cardiologie, Longziekten, Maag-Darm- en Leverziekten (MDL), Intensive Care
&
• 1 jaar verbreding als ANIOS buiten het ziekenhuis via MedicMatch binnen het specialisme Ouderengeneeskunde.
En dit doen we uiteraard niet zomaar. Uit ervaring blijkt dat deze combinatie van werkervaring
voor een goede voorbereiding en 100% aanname bij de Huisartsopleiding zorgt!

Wat mag je hiernaast nog meer van ons verwachten?
Het IJsselland Ziekenhuis en MedicMatch bundelen hun krachten en zullen jou gezamenlijk gaan begeleiden in je ontwikkeling en je klaarstomen voor je vervolgopleiding. Door tussentijdse evaluaties en overdracht tijdens ‘de wissel’, weten we waar je staat in je ontwikkeling als arts, maar ook als persoon. Hierdoor ontwikkel jij jezelf heel gericht en efficiënt.
Tijdens het traineeship word je meegenomen in de verschillende vakgebieden binnen de Interne geneeskunde als ook de Ouderengeneeskunde, waardoor je een echte allround dokter wordt. Hierbij sta jij als persoon centraal! Iedereen is uniek en daarom vinden we een persoonlijke benadering erg belangrijk.
Tijdens het traineeship wordt er ook veel aandacht besteed aan onderwijs. Het medischinhoudelijke onderwijs is toegespitst op de plek waar je werkt. Het niet-medisch inhoudelijke onderwijs is onderdeel van het gehele traineeship samen met al je collega trainees. Persoonlijk leiderschap, time-management, intervisie, Individuele leergesprekken en coaching zijn belangrijke elementen die aan bod komen. Dit onderwijs is onder begeleiding van Leading Doctors. Het traineeship start vanaf januari ’23 (eerder instromen is ook mogelijk). Er wordt een sterk team van ANIOS (trainees) geselecteerd die als groep hetzelfde traject doorlopen en kennis en ervaringen met elkaar kunnen delen. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zullen conform cao Ziekenhuizen en cao VVT zijn.
 

Contact:
Wil jij een zo compleet mogelijke basisarts worden en je verder ontwikkelen als persoon, wees er dan snel bij en meld je aan voor dit traineeship! Voor meer informatie kan je contact opnemen met: Joost Dijkshoorn (MedicMatch), joost@medicmatch.nl of tel.nr.: 06 52 43 10 93

Partners