Douwe's Zomergasten: een bezoekje aan de M.F.L.S.!

Douwe's Zomergasten: een bezoekje aan de M.F.L.S.!

Publicatie datum: 01/09/2022

"Studeren is voor bijna iedereen een bijzondere periode in je leven. Veelal voor het eerst van huis ontstaan vriendschappen voor het leven".

Dat schreef Douwe Biesma, voorzitter van de Raad van Bestuur, in zijn artikel 'Hagelslag en kroketten'. Deze zomer gaat hij in zijn rubriek 'Douwe's Zomergasten' elke week op bezoek bij een afdeling binnen het LUMC. Ook het M.F.L.S.-bestuur werd getrakteerd op een bezoekje van hem!

Wij lieten hem de Bestuurskamer zien en vertelden waar wij als Bestuur allemaal trots op zijn binnen de M.F.L.S.. We sloten het gesprek af met een kijkje in HePatho, waar Tim zijn eigen bierglas overhandigde, een traditie voor iedere bestuurder van het LUMC. Wellicht zie je de voorzitter binnenkort genieten van een vers getapt biertje bij ons in HePatho!

Wil je het hele artikel van Douwe Biesma over de M.F.L.S. lezen? Het is vanaf deze week op Albinusnet te bewonderen!

Partners