EL CID 2022

EL CID 2022

Publicatie datum: 20/08/2022

El Cid 2022

Deze week was het tijd voor de El Cid, waarin alle aankomend eerstejaars studenten kennismaken met alles wat Leiden als hun nieuwe studentenstad te bieden heeft. Hierbij hoort natuurlijk ook de eerste kennismaking met de studievereniging, dus stond de het f.t. M.F.L.S.-bestuur 2022-2023 op maandag met een kraam op de informatiemarkt bij de Nieuwe Rijn. Hierna was het op dinsdag tijd voor de faculteitenochtend, waar de eerstejaars voor het eerst naar het LUMC kwamen en onder andere werden welkom geheten door Floor, de f.t. voorzitter van de M.F.L.S. en Pancras Hogendoorn, de decaan van het LUMC. De ochtend werd vervolgd met een leuke pubquiz en afgesloten met een informatiemarkt in de foyer. Wij hopen dat alle eerstejaars een prettige eerste kennismaking hebben gehad met de M.F.L.S. en het LUMC!

Partners