Vacatures Jaarvertegenwoordiging en OLC

Vacatures Jaarvertegenwoordiging en OLC

Publicatie datum: 13/07/2022

Jaarvertegenwoordiging en OLC

Wil jij de mening van je medestudenten vertegenwoordigen en echt iets betekenen voor de kwaliteit van het onderwijs? Solliciteer dan voor de jaarvertegenwoordiging of Opleidingscommissie!

Jaarvertegenwoordiging

Een commissie van 6 studenten die de mening van het cohort vertegenwoordigen en zich bezighouden met panelgesprekken met de blokcoordinatoren. Ook organiseren ze activiteiten om het cohort meer te verbinden! De JVT kost je ongeveer 3-4 uur per week. De jaarvertegenwoordiging is een commissie van de M.F.L.S. dus als JVT profiteer je van alle commissievoordelen; een gratis almanak, barbecue en toegang tot het Actieve Leden Weekend. 

Opleidingscommissie

Vanuit de JVT kun je plaatsnemen in de Opleidingscommissie (OLC); een wettelijke commissie die elke opleiding verplicht moet hebben en de kwaliteit van de opleiding waarborgt. Het is dus geen M.F.L.S.-commissie. De commissie bestaat uit docentleden en studentleden en vergadert 1 keer per maand. De vergaderingen worden voorbesproken en in de vergadering heb je het over allerlei onderwijsoverstijgende zaken zoals studentenwelzijn en de OER!

Bij interesse of voor meer info, mail naar lidgnk@mfls.nl of lidbw@mfls.nl

Partners