Bekendmaking Musical

Bekendmaking Musical

Publicatie datum: 07/07/2022

Bekendmaking Musical

Dansen in het circustheater van de Greatest Showman of springend basketballen in een gymzaal tijdens High School Musical? Deze keer niet, want onze aankomende lustrummusical zal plaatsvinden op een prachtig Perzisch vliegend tapijt! Op 29 juni presenteerde de M.F.L.S. Musicalcommissie na vele hints op de Instagram dan toch eindelijk de langverwachte lustrummusical: A Whole New World! Tijdens de drukbezochte M.F.L.S.-barbecue konden alle leden genieten van de muzikale bekendmaking van de commissie en de heerlijke taart met het logo van de nieuwe musical. Wil jij onderdeel uitmaken van deze fantastische lustrummusical? Auditeer dan aankomend september om de sterren van de hemel te zingen en acteren of neem plaats in het orkest, waarvan de audities in november en december zullen plaatsvinden! Zet 14, 15 en 16 juni 2023 ook alvast in je agenda om de uitvoeringen van de lustrummusical niet te missen!

Partners