Studiereis 2022: Letland editie

Studiereis 2022: Letland editie

Publicatie datum: 09/05/2022

Studiereis 2022: Letland editie

Op dinsdag 3 mei vertrok een groep van 30 M.F.L.S.’ers op Studiereis naar Letland. Met een vol programma was het zeker geen saaie reis. De week begon met een fietstour door de hoofdstad Riga en een kroegentocht om de leuke plekken van de stad te leren kennen. Tijdens een bezoek aan de breedste waterval van Europa en het strand van Liepaja kwam de mooie natuur van het land naar voren. Verder waren er ook tal van sportieve en culturele activiteiten. Tot slot konden uitstapjes naar het medisch museum en de medische faculteit natuurlijk niet ontbreken. Gedurende de hele week werd ook een Wie is de Mol Spel gespeeld en de tijdens de laatste avond was de spannende ontknoping. De Studiereiscommissie mag trots zijn op wat ze hebben neergezet!

Partners