M.F.L.S.-Lorentz Academy Tour 'Prestatiedruk in de (bio)medische wereld'

M.F.L.S.-Lorentz Academy Tour 'Prestatiedruk in de (bio)medische wereld'

Publicatie datum: 01/06/2022

M.F.L.S.-Lorentz Academy Tour

Ervaar jij wel eens stress doordat je het gevoel hebt dat je van alles naast je studie moet doen? Veel studenten hebben het idee dat je een uitgebreid CV nodig hebt om iets te kunnen bereiken in de (bio)medische wereld, maar is dit wel zo? Wat is prestatiedruk, hoe ga je ermee om en hoe verhoudt de prestatiedruk in de opleiding zich tot later wanneer je werkzaam bent als arts, onderzoeker of apotheker?

Tijdens de M.F.L.S.-Lorentz Academy Tour gingen studenten en mensen uit de onderwijsorganisatie met elkaar in gesprek over dit onderwerp. De avond bestond uit een inleidend interview tussen Wim van Saarloos en Andrea Evers, waarna vragen en verhalen uit het publiek gedeeld en besproken werden. Afsluitend was er ook nog een borrel om met elkaar na te praten over de discussie. Een zeer prikkelende en interessante avond!

Partners