Internationale Congressen

Internationale Congressen

Internationale Congressen

Internationale Congressen 

Een van de zes kerntaken van de M.F.L.S. is internationalisering. We vinden het belangrijk dat studenten voldoende mogelijkheid hebben zich op dat vlak te ontwikkelen. In Leiden wordt om de twee jaar het Leiden International (Bio)Medical Student Conference (LIMSC) georganiseerd. Deelname aan dit congres kan jouw horizon verbreden! 

Naast LIMSC worden er nog veel andere soortgelijk opgezette studentencongressen georganiseerd in Nederland, de rest van Europa of zelfs nog verder weg. De LIMSC Organising Committee (OC) bezoekt een aantal van deze congressen. Als jij het leuk zou vinden om bij de OC aan te sluiten bij een congresbezoek of het überhaupt leuk zou vinden om naar een congres te gaan, maar niet goed weet hoe je dit aan moet pakken of niet alleen wil gaan kun je een mailtje sturen naar info@mfls.nl. We helpen je graag op weg!

Er zijn al een aantal studenten naar Istanbul geweest, andere opties zijn Athene, Dublin, Graz, Groningen, Lissabon, Maastricht, Porto, Sofia, Warschau en nog heel veel meer!

Partners