Overzicht - Kaartverkoop

M.F.L.S. Lustrumfestival

M.F.L.S. Lustrumfestival

Lieve M.F.L.S.’er & vrienden van de M.F.L.S.,

 

Het is bijna zover: het Lustrumfestival van het 22e Lustrum van de M.F.L.S.!  Festival Vloedgolf is de laatste activiteit van het Lustrumjaar, maar daarmee ook de allergrootste. Zaterdag 3 juni op het strand van Katwijk zullen we met onze voetjes in het zand proosten op de M.F.L.S. haar 110e verjaardag. Tijdens het festival zullen DJs jullie verzorgen van de beste zomerse deuntjes om van te genieten. Bovendien zal er ook een Battle of the Bands plaatsvinden: Break A Leg en de bands van de andere medische faculteiten zullen alles voor jullie uit de kast trekken om er zo uiteindelijk achter te komen welke zustervereniging de beste band heeft. Daarnaast is er ook een chill area waar je je voeten even omhoog kunt leggen en herinneringen kunt vastleggen in de photobooth. Het festival duurt van 14:00 tot 23:00 uur en strandtent Willy Zuid is goed bereikbaar met zowel de fiets als het OV.

 

Bovendien zijn externen ook welkom. Dus, neem al je huisgenootjes, VVV’tjes, ploeggenootjes, cordigenootjes en andere vrienden mee! Zij kunnen zelf een kaartje scoren, met behulp van onderstaande instructie!

 

De kaartverkoop is nu geopend, maar let op: er zijn slechts een beperkt aantal early bird tickets. Wees er dus snel bij om jouw early bird kaartje te bemachtigen. De regular bird tickets gaan in de verkoop zodra de early bird tickets uitverkocht zijn.

 

Houd onze Instagram - @mfls.lustrum - in de gaten voor alle updates over het festival en de artiesten. We hopen jullie 3 juni allemaal te zien en samen met jullie te genieten van zon, zee, strand, drankjes & muziek.

 

Veel liefs,

De Lustrumcommissie 2022-2023

 

Hoe een ticket te bemachtigen als externe?

1. Kies het ticket 'M.F.L.S. Lustrumfestival'.

2. Klik op 'Login voor inschrijving'.

3. Klik op 'maak eerst een profiel aan'

4. Vul de benodigde gegevens in.

5. Klik opnieuw op het ticket.

6. Klik op 'ticket kopen'

7. Nu kun je je aanmelden voor het festival!

Partners