Commissie vacatures geopend!

Commissies

Heb jij zin om skills te ontwikkelen naast je studie en met studenten uit andere jaren of van andere studies samen te werken? Heb je een paar uur over naast de studie? Doe een commissie! Je kunt momenteel solliciteren voor vijf commissies: De Leidse Co-Raad, Galacommissie, Introductiecommissie, LUMC International Student Committee en de Tripcommissie. Interesse, lees de uitgebreide informatie in dit bericht! Heb je vragen, schroom dan niet om een mailtje te sturen naar lidintern@mfls.nl (of voor de Leidse Co-Raad naar leidsecoraad@mfls.nl).

 

Leidse Co-raad

Lijkt het je leuk om je in te zetten voor de belangen van de coassistenten en om mee te denken over het onderwijs?

En ben jij iemand die:

- nu een wetenschapsstage doet voorafgaand aan je coschappen;

- in de komende 4 maanden aan je coschappen begint;

- of begonnen is met coschappen maar het coschap Snijdend nog niet heeft afgerond?

Solliciteer dan nu! Twijfel je over het bovenstaande of je in aanmerking komt? Mail de LCR dan! Solliciteren doe je door vóór 18 januari een motivatiebrief (inclusief cogroepsnummer!) en CV te mailen naar leidsecoraad@mfls.nl. Daarna kun je uitgenodigd worden voor de sollicitatiegesprekken. Deze vinden 2 februari plaats.

Meer weten? Kijk op de Brightspacepagina Algemene Informatie Master of stuur een mail/persoonlijk bericht!

 

Galacommissie

Rond december wordt het jaarlijkse M.F.L.S.-gala georganiseerd voor honderden studenten. Met deze commissie zal je voor het gala zoeken naar de locatie, de artiesten, het thema en nog veel meer! Wil jij graag een spetterend feest neerzetten? Mail dan naar lidintern@mfls.nl!

 

Introductiecommissie

In september beginnen er weer honderden nieuwe studenten met hun studie aan het LUMC. De Introductiecommissie zorgt ervoor dat zij elkaar en de M.F.L.S. goed leren kennen. Wil jij ook de introductiedagen en het legendarische eerstejaarsweekend organiseren? Mail naar lidintern@mfls.nl en solliciteer!

 

LUMC International Student Committee

Ben jij enthousiast over internationalisering en wil je in contact komen met studenten uit andere landen en culturen? De LisCo organiseert activiteiten voor de integratie van internationale studenten in het LUMC en in Leiden. Wil jij hieraan bijdragen en nieuwe mensen leren kennen? Plan jouw sollicitatie in door te mailen naar lidintern@mfls.nl!

 

Tripcommissie
Houd jij van reizen en wil je graag met een enthousiaste groep M.F.L.S.’ers een lang weekend weg naar een andere stad, zoals Berlijn of Kopenhagen? De locatie en de invulling van de reis worden volledig bepaald door de TripCie. Heb jij leuke ideeën voor een reis binnen of buiten Nederland? Mail dan naar lidintern@mfls.nl!