Actieve Leden Activiteit

Op zaterdag 5 juni is het weer tijd voor de jaarlijkse Actieve Leden Activiteit! Dankzij de inspanning van actieve leden voor activiteiten en het onderwijs is de M.F.L.S. een bruisende vereniging. Ook in dit jaar zijn jullie van uiterst belang geweest om de Vereniging draaiende te houden en dat blijft natuurlijk niet onopgemerkt. Daarom willen we jou als actief lid van harte uitnodigen voor deze middag om je te bedanken voor je inzet!

Er zal een borrel verzorgd worden op een centrale plek in Leiden, waarbij jullie onbeperkt van alle gemakken worden voorzien. Het zal op zaterdag 5 juni van 13:00 tot 19:00 duren, waarbij je kan kiezen tussen twee shifts. Al met al belooft het een geweldige middag te worden! We hopen dat jij net zo enthousiast bent als wij, zodat we er met zijn allen een mooie activiteit van kunnen maken!

Om je op te geven kun je je vanaf vandaag inschrijven via https://mfls.nl/kaartverkoop/actieve-leden-activiteit, er is beperkt plek dus wees er snel bij! De kosten bedragen slechts €8,97 per persoon, voor een shift van 3 uur met onbeperkt drankjes en snacks.