Wachtlijst M.F.L.S.-gala: Roaring Twenty-Twentyone

Beste M.F.L.S’er,

Na een bewogen anderhalf jaar zijn wij verheugd om je te laten weten dat een van de mooiste evenementen van het jaar weer om de hoek staat: het M.F.L.S. gala! Met dit jaar als toepasselijk thema: Roaring Twenty-Twentyone! Op deze pagina kun je een kaartje kopen voor het M.F.L.S. gala dat zal plaatsvinden op zaterdag 11 december van 22:00-03:00 in het Koetshuis te Rotterdam. Er is een gratis bewaakte garderobe en je kunt onbeperkt genieten van een uitgebreid aanbod bier, wijn, fris en binnenlands gedestilleerd.

De kaartjes kosten 39,50 euro* per stuk. Mocht je een kaartje voor je date willen kopen, moet je dit formulier nog een keer invullen en aangeven dat het gaat om een externe. Let op: Elke M.F.L.S.-er mag maximaal 1 externe meenemen. Het gala is 18+.

Na afloop van het gala zullen er bussen vertrekken vanuit het Koetshuis naar Leiden Centraal. De bustickets zijn dit jaar gratis. Mocht je hier gebruik van willen maken, vink dan het bijbehorende vakje aan. Wees er snel bij want op = op!

Je fysieke kaartje (+ busticket) kun je ophalen in de Bestuurskamer (K1-69) vanaf 1 november elke dag tussen 10:00 en 18:00; maandag, woensdag, vrijdag niet tussen 10:00 en 12:00. Vergeet bij het ophalen van je kaartje niet je ID mee te nemen, en evt. (een foto/kopie van) die van je date.

Neem je ID + kaartje mee naar het gala als toegangsbewijs. Ook je date moet zijn/haar kaartje en ID meenemen om toegang te krijgen tot het gala.

Let op: de deuren sluiten om 23:30!

Haal dus snel je mooiste jurk of rokkostuum uit de kast, want het belooft een onvergetelijke avond te worden!

COVID-19

Nu is het natuurlijk zo dat we nog niet van het coronavirus af zijn. Dit maakt dat er altijd een kans is dat er wat zal moeten veranderen aan het gala. Daar zullen we jou uiteraard direct van op de hoogte brengen.

Bij vragen kan je ons altijd bereiken via gala@mfls.nl

*exclusief 0,33 bankkosten

Totaalbedrag: