Forestus: F.I.Cie-periode

Lieve aankomende eerstejaars,

L.M.D. Forestus, het gezelligheidsdispuut van de M.F.L.S., organiseert ieder jaar de F.I.Cie-periode om jullie kennis te laten maken met ons, maar daarnaast is het een goed moment om jullie eigen studiegenoten te leren kennen. De periode loopt van 6 september t/m 31 oktober en bestaat uit zeven leuke activiteiten. Zo worden er bijvoorbeeld een Schuimfeest, Kroegentocht en een Zwembadfeest georganiseerd. Bovendien wordt er een Bijles aangeboden voor de vakken Humane Biologie en Mens tot Cel. Deelname aan de F.I.Cie-periode kost slechts €5,-* en is helemaal vrijblijvend. Schrijf je dus snel in!
Mocht je tijdens de activiteiten geënthousiasmeerd zijn, dan kun je je gedurende de hele periode inschrijven om officieel Lid te worden van ons Dispuut.
Voor meer informatie en updates omtrent de activiteiten kun je altijd een kijkje nemen op onze instagram-pagina (@lmd_forestus).

Namens het 41e Bestuur van L.M.D. Forestus wens ik jullie allen een mooi jaar en hoop ik jullie te zien tijdens de activiteiten van de F.I.Cie-periode!

Met een fier Welterusten,
Evi Koenekoop,
h.t. Assessor externus

*Additioneel €0.33 IDeal kosten

Basisprijs: € 5,33
Totaalbedrag: