Tripcommissie (TripCie)

Een commissie bij de M.F.L.S.

De M.F.L.S. organiseert vele activiteiten en evenementen voor alle leden van de Vereniging. Deze activiteiten variëren van opleidingsgerichte symposia tot borrels en feesten. Voor de organisatie hiervan en voor veel meer zaken, is een breed scala aan commissies opgezet die studenten een mogelijkheid geven om zich te verbreden en als een actief lid een bijdrage te kunnen leveren aan hun faculteit.

Naast dat het erg leerzaam is om actief lid te zijn bij de M.F.L.S., creëert het natuurlijk ook de mogelijkheid om veel mensen te leren kennen binnen de M.F.L.S. en het LUMC. 

Commissies bij de M.F.L.S. zorgen dus dat studenten zich persoonlijke ontwikkelen en zich verbreden in hun studententijd!

De Tripcommissie

Jaarlijks organiseert de M.F.L.S. een weekend weg voor zo’n 60 leden van de Vereniging. Dit wordt gedaan door de Tripcommissie. Zij bepaald een mooie bestemming, bepaalt een interessant programma en zorgt voor voldoende sociale activiteiten om er een prachtige trip van te maken. Afgelopen locaties waren onder anderen: Milaan, Wenen, Praag, Berlijn en Kopenhagen. Commissieleden houden zich bezig met het regel van vervoer, hotels en diverse programmaonderdelen.

Voor vragen aan deze commissie kun je mailen naar: tripcie@mfls.nl

TripCie 2020

Voorzitter Juliëtte Ras
Secretaris Julia Stankiewicz
Penningmeester Fabienne Lof
Lid Programma Willem van den Akker
Lid Programma Floor van Dillen
Lid Logistiek Nienke Elferink
Lid PR Olivia Rensing
Lid Bestuur Vincent van der Wolf
Lid Bestuur Victor Benthem