Tripcommissie (TripCie)

Een commissie bij de M.F.L.S.

De M.F.L.S. organiseert vele activiteiten en evenementen voor alle leden van de Vereniging. Deze activiteiten variëren van opleidingsgerichte symposia tot borrels en feesten. Voor de organisatie hiervan en voor veel meer zaken, is een breed scala aan commissies opgezet die studenten een mogelijkheid geven om zich te verbreden en als een actief lid een bijdrage te kunnen leveren aan hun faculteit.

Naast dat het erg leerzaam is om actief lid te zijn bij de M.F.L.S., creëert het natuurlijk ook de mogelijkheid om veel mensen te leren kennen binnen de M.F.L.S. en het LUMC. 

Commissies bij de M.F.L.S. zorgen dus dat studenten zich persoonlijke ontwikkelen en zich verbreden in hun studententijd!

De Tripcommissie

Jaarlijks organiseert de M.F.L.S. een weekend weg voor zo’n 60 leden van de Vereniging. Dit wordt gedaan door de Tripcommissie. Zij bepaald een mooie bestemming, bepaalt een interessant programma en zorgt voor voldoende sociale activiteiten om er een prachtige trip van te maken. Afgelopen locaties waren onder anderen: Milaan, Wenen, Praag, Berlijn en Kopenhagen. Commissieleden houden zich bezig met het regel van vervoer, hotels en diverse programmaonderdelen.

Voor vragen aan deze commissie kun je mailen naar: tripcie@mfls.nl

TripCie 2021

Voorzitter Julie de Lange
Secretaris Hannah Sasburg
Penningmeester Jasmijn van Rooden
Lid Programma Roos Kuipers
Lid Programma Janna de Wit
Lid Logistiek Marit Boot
Lid PR/Sponsoring Anne Wagenmakers
Lid Bestuur Elise van Walraven
Lid Bestuur Sarah van Rooden