Studiereiscommissie (Studiereis)

Een commissie bij de M.F.L.S.

De M.F.L.S. organiseert vele activiteiten en evenementen voor alle leden van de Vereniging. Deze activiteiten variëren van opleidingsgerichte symposia tot borrels en feesten. Voor de organisatie hiervan en voor veel meer zaken, is een breed scala aan commissies opgezet die studenten een mogelijkheid geven om zich te verbreden en als een actief lid een bijdrage te kunnen leveren aan hun faculteit.

Naast dat het erg leerzaam is om actief lid te zijn bij de M.F.L.S., creëert het natuurlijk ook de mogelijkheid om veel mensen te leren kennen binnen de M.F.L.S. en het LUMC. 

Commissies bij de M.F.L.S. zorgen dus dat studenten zich persoonlijke ontwikkelen en zich verbreden in hun studententijd!

De Studiereiscommissie

Bijna ieder jaar vindt in de meivakantie de studiereis plaats voor studenten die internationaal zijn georiënteerd. Deze reis wordt neergezet door onze reislustige studiereiscommissie.  De reis is educatief, met daarnaast genoeg culturele en ontspannende activiteiten. De commissie houdt zich vooral bezig met het regelen van onderdak, vervoer, bezoeken aan universiteiten en leuke uitjes. Voorgaande jaren gingen reizen naar Marokko, Finland, Wit-Rusland en nog vele andere bijzondere bestemmingen.

Voor vragen aan deze commissie kun je mailen naar: studiereis@mfls.nl

Studiereis 2021-2022

Voorzitter Ilse van den Hoek
Secretaris Adanza Tacx
Penningmeester Sally Bakker
Lid Programma Caroline Wijers
Lid Programma Luuk Kerckhaert
Lid Logistiek Wouter Jalink
Lid Logistiek Daphne Bart
Lid PR/Sponsoring Sanne van den Burg
Lid PR/Sponsoring Iris Breedijk
Lid Bestuur Tim Roumen
Lid Bestuur Elise van Walraven