Predoctorcommissie (Predoctor)

Een commissie bij de M.F.L.S.

De M.F.L.S. organiseert vele activiteiten en evenementen voor alle leden van de Vereniging. Deze activiteiten variëren van opleidingsgerichte symposia tot borrels en feesten. Voor de organisatie hiervan en voor veel meer zaken, is een breed scala aan commissies opgezet die studenten een mogelijkheid geven om zich te verbreden en als een actief lid een bijdrage te kunnen leveren aan hun faculteit.

Naast dat het erg leerzaam is om actief lid te zijn bij de M.F.L.S., creëert het natuurlijk ook de mogelijkheid om veel mensen te leren kennen binnen de M.F.L.S. en het LUMC. 

Commissies bij de M.F.L.S. zorgen dus dat studenten zich persoonlijke ontwikkelen en zich verbreden in hun studententijd!

De Predoctorcommissie

De Predoctor is het verenigingsblad van de M.F.L.S. Deze commissie uit haar creativiteit in het werken aan mooie artikelen en het creëren van bijzondere lay-outs. Commissieleden zijn actief in het afnemen van interviews, schrijven van interessante artikelen en het maken van lay-outs en afbeeldingen in programma’s al InDesign en Photoshop.

Voor vragen aan deze commissie kun je mailen naar: predoctor@mfls.nl

Predoctor 2021-2022

Voorzitter Femke Groenewegen
Hoofdredacteur Maaike Verheij
Hoofd Lay-out Ianthe Rebergen
Lid Redactioneel Daniëlle Koot
Lid Redactioneel Julotte Baart
Lid Redactioneel Rosalie Reddingius
Lid Redactioneel Pascale Rijnders
Lid Redactioneel Akin Sonmezdag
Lid Redactioneel Hannes van Oldenmark
Lid Redactioneel Yoël Mahabier
Lid Redactioneel Kimia Shoae Bargh
Lid Lay-out Elise van der Oost
Lid Lay-out Dindin Zhang
Lid Lay-out Putri van Lenthe
Lid Bestuur Tim Roumen
Lid Bestuur Bo van Oldenmark