Ouderdagcommissie (Ouderdag)

Een commissie bij de M.F.L.S.

De M.F.L.S. organiseert vele activiteiten en evenementen voor alle leden van de Vereniging. Deze activiteiten variëren van opleidingsgerichte symposia tot borrels en feesten. Voor de organisatie hiervan en voor veel meer zaken, is een breed scala aan commissies opgezet die studenten een mogelijkheid geven om zich te verbreden en als een actief lid een bijdrage te kunnen leveren aan hun faculteit.

Naast dat het erg leerzaam is om actief lid te zijn bij de M.F.L.S., creëert het natuurlijk ook de mogelijkheid om veel mensen te leren kennen binnen de M.F.L.S. en het LUMC. 

Commissies bij de M.F.L.S. zorgen dus dat studenten zich persoonlijke ontwikkelen en zich verbreden in hun studententijd!

De Ouderdagcommissie

Om ouders ook een idee te geven wat er allemaal gebeurt op de universiteit, is de ouderdag opgericht. Hierbij wordt een hele dag gevuld met activiteiten die een studenten aan het LUMC ook doen. De ouders gaan colleges en werkgroepen volgen, maar ook workshops en misschien zelfs een bezoekje aan de snijzaal doen! Afgelopen jaren was het een groot succes met bijna 500 bezoekers, ouders praten nog heel lang na over deze dag. De commissie bestaat uit eerstejaars studenten en houdt zich bezig met het regelen van sprekers en organiseren van programmaonderdelen.

Voor vragen aan deze commissie kun je mailen naar: ouderdag@mfls.nl

Ouderdag 2020-2021

Voorzitter Roos Kuipers
Secretaris Sara van den Heuvel
Penningmeester Matteo Demorest
Lid Programma Sophie den Haan
Lid Programma Judith Lems
Lid PR / Sponsoring Joeke Kroon
Lid PR / Sponsoring Lauren Sluiter
Lid Bestuur Esther van Tol
Lid Bestuur Victor Benthem