Musicalcommissie (MusCie)

Een commissie bij de M.F.L.S.

De M.F.L.S. organiseert vele activiteiten en evenementen voor alle leden van de Vereniging. Deze activiteiten variëren van opleidingsgerichte symposia tot borrels en feesten. Voor de organisatie hiervan en voor veel meer zaken, is een breed scala aan commissies opgezet die studenten een mogelijkheid geven om zich te verbreden en als een actief lid een bijdrage te kunnen leveren aan hun faculteit.

Naast dat het erg leerzaam is om actief lid te zijn bij de M.F.L.S., creëert het natuurlijk ook de mogelijkheid om veel mensen te leren kennen binnen de M.F.L.S. en het LUMC. 

Commissies bij de M.F.L.S. zorgen dus dat studenten zich persoonlijke ontwikkelen en zich verbreden in hun studententijd!

De Musicalcommissie

Na het succes van twee jaar geleden is er wederom een Musicalcommissie opgericht. Deze commissie zet zich anderhalf jaar in om een driedaags spektakel op de planken op te zetten. Onder begeleiding van een professionele regisseur en dirigent, is de M.F.L.S.-musical een activiteit die bij uitstek het talent van de M.F.L.S.’ers ten toon stelt. Commissieleden houden zich bezig met de logistiek rondom de optredens maar bijvoorbeeld ook met het werven van cast en crew om de musical tot een groot succes te maken!

De M.F.L.S.-musical 2019 is onder andere mogelijk dankzij CASSA en Fonds 1818.

Voor vragen aan deze commissie kun je mailen naar: musical@mfls.nl

MusCie 2019-2021

Voorzitter Carlita Verhoef
Secretaris Leonie de Regt
Penningmeester Eeke Renkema
Lid Spel Julia de Wit
Lid Muziek Jonathan Benhaiem
Lid Creatief Suzanne van Huizen
Lid PR / Sponsoring Bo van Oldenmark
Lid Bestuur Claire Eymaal
Lid Bestuur Marleen de Winter